Arbeid

Wil je op een zinvolle manier actief zijn zonder prestatiedruk? Dan is onze dagbesteding in de vorm van arbeid mogelijks iets voor jou. Na een uitgebreide screening waarbij we jouw mogelijkheden in kaart brengen, vinden we ongetwijfeld een passende en fijne job.

ARBEID

Werk je graag mee in een echt bedrijf waar de dingen tijdig moeten klaar zijn en het werk goed moet gedaan zijn? Dan vind je vast en zeker jouw ding binnen ons arbeidsgericht aanbod.
In de Fraterstraat in Merelbeke kun je helpen in de wasserij, helpen met koken of met semi-industrieel werk. In Deinze kun je helpen in het restaurant, werken in de tuin of misschien is administratie wel jouw ding? We hebben heel wat werk dat op je wacht.

JOBCOACHING

Heb je enkel nood aan iemand die je nu en dan op je werk begeleidt, dan regelen we een jobcoach. Deze coach zoekt voor jou een job binnen ons eigen netwerk of op een andere werkplek. De jobcoach zal je in het begin heel intensief begeleiden. Stap voor stap krijg je meer zelfstandigheid.

WAAR VIND JE DAGBESTEDING?

Je vindt ons in Merelbeke, Deinze en Gavere. Er zijn nog meer locaties in ontwikkeling.

WAT KOST DAGBESTEDING?

De kostprijs wordt bepaald op basis van jou keuze en hangt ook af van de duur van je aanwezigheid. Kom je een halve dag, of een volle dag. Je kan je dagbesteding vergoeden met jouw persoonsvolgend budget of via RTH middelen (Rechtstreeks Toegankelijke Hulp) of via financiële tussenkomst.

Zorgdorpen biedt ook een programma voor animatie en activatie. Vraag ernaar bij je aanmelding.

Download infofiche arbeid