Dagbesteding

Heb je een zorgvraag of ben je op zoek naar een zinvolle invulling van je dag? Of wil je actief aan de slag, maar zonder de economische druk? Dan ben je bij Zorgdorpen aan het juiste adres.

Zorgdorpen heeft een aanbod op maat van iedereen: van aangepaste arbeid tot activatie en animatie. Vooraleer we samen aan de slag gaan, organiseren we een uitgebreide screening waarbij we jou mogelijkheden in kaart brengen om een zo goed mogelijk antwoord op jouw vraag te kunnen bieden.

Je kunt bij ons terecht zowel voor halve als volle dagen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld in de voormiddag binnen het arbeidsluik aan de slag te gaan en in de namiddag op een ander tempo binnen activatie of animatie actief te zijn.

ARBEID EN JOBCOACHING

Steek je graag de handen uit de mouwen, ben je graag bezig, werk je graag mee in een echt bedrijf waar de dingen tijdig moeten klaar zijn en het werk goed moet gedaan zijn? Dan vind je vast en zeker jouw ding binnen ons arbeidsgericht aanbod.

In de Fraterstraat in Merelbeke kun je helpen in de wasserij, helpen met koken of met semi-industrieel werk. In Deinze kun je helpen in het restaurant, werken in de tuin of misschien is administratie wel jouw ding? Of je kunt onze strijkateliers ondersteunen in Gavere en Merelbeke. We hebben heel wat werk dat op je wacht.

Ben je heel wat zelfstandiger en heb je enkel nood aan iemand die je nu en dan op jouw werk begeleidt, dan regelen we voor jou een jobcoach. Deze zoekt een job binnen ons eigen netwerk of op een andere werkplek. De jobcoach zal je in het begin heel intensief begeleiden en stuk voor stuk meer zelfstandigheid geven.

ACTIVATIE

Heb je toch graag wat meer begeleiding in de buurt, dan vind je zeker een uitdaging bij onze activatie. Binnen deze ateliers kan je op een rustiger tempo werken in het intern wasaterlier, kan je creatief aan de slag en dagen we jou uit om in beweging te blijven. Ook hier vind je ons terug op verschillende locaties.

ANIMATIE

Ben je eerder een genieter? Dan is er ook nog onze animatie: muziek, film, beweging, dans, woord, spel, de laatste nieuwtjes uit medialand en zoveel meer.

Interesse?

Heb je interesse in onze diensten? Dan horen we het graag. Samen nemen we de mogelijkheden door in een persoonlijk gesprek. We vinden vast wel een passende formule, een keuzemenu op maat van jou interesses.

contact

Peter Daschot – peter.daschot@zorgdorpen.be