Animatie en activatie

Ben je op zoek naar een zinvolle invulling van je dag? Zorgdorpen heeft een uitgebreid aanbod aan animatie en activatie op maat van iedereen. Het aanbod varieert van gespecialiseerde opvang met zinvolle activiteiten tot gezellige ontmoetingen. Aan de hand van een uitgebreide screening brengen we jouw mogelijkheden in kaart waarna je de gepaste keuze kan maken.

ANIMATIE

Tijdens de animatie maken we tijd voor verschillende en wisselende activiteiten op het gebied van creativiteit, beweging, spel en media. Naast onze eigen activiteiten is het altijd mogelijk om zelf een leuk idee aan te brengen.

ACTIVATIE

Heb je graag wat meer actie en wil je doelgericht bezig zijn? Binnen de ateliers kan je op een rustig tempo werken of creatief aan de slag gaan. We zorgen ervoor dat je in beweging blijft.

WAAR VIND JE ANIMATIE EN ACTIVATIE?

We hebben een aantal locaties met animatie en activatie in de regio Gent-Ronse. Je vindt ons bvb. aan het industriepark en in de Fraterstraat in Merelbeke. Ook in De Ceder in Deinze en in de Broeckstraat in Gavere kun je terecht voor ontspanning en workshops. Er zijn nog meer locaties in ontwikkeling.

WAT KOST HET?

De kostprijs wordt bepaald op basis van jouw keuze voor animatie of activatie én de duur van je aanwezigheid. Kom je een halve dag of een volle dag? Je kan je dagbesteding vergoeden met jouw persoonsvolgend budget, via RTH middelen (Rechtstreeks Toegankelijke Hulp) of via financiële tussenkomst.

Zorgdorpen biedt ook een programma voor arbeid. Vraag ernaar bij je aanmelding.

Download infofiche animatie en activatie