Herstel

Heb je behoefte aan herstel en rust, dan kunnen we een gepast verblijf aanbieden. Bijvoorbeeld wanneer je na een operatie het ziekenhuis moet verlaten maar nog niet onmiddellijk naar huis kan.

Wil je na een ziekte in alle rust herstellen of heb je tijdelijk ondersteuning nodig, dan kunnen we die bieden. Onze tijdelijke verblijven bieden de zekerheid aan jouw familie of omgeving dat je de best mogelijke ondersteuning krijgt wanneer zij even afwezig zijn of genieten van een vakantie.

Je kan alleen of met je partner bij ons verblijven. Alle hulp-en dienstverlening is aanwezig om je verblijf zo aangenaam en optimaal mogelijk te laten verlopen.

ONDERSTEUNING

Wie een verblijf binnen Zorgdorpen boekt, kan beroep doen op een uitgebreid ondersteuningsaanbod. Op elke locatie staan verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesisten, ergo-therapeuten, ortho-agogen, logopedisten en ook pedicure en kapper tot je dienst.

WAAR VIND JE ONZE HERSTELVERBLIJVEN?

De Ceder in Deinze ligt midden in de groene omgeving van de Leie. Rust en stilte alom en toch ben je dichtbij het centrum van Deinze en vlakbij de Vlaamse Ardennen. Deze ligging maakt De Ceder de ideale uitvalsbasis wanneer je tijdens je verblijf ook actief wil zijn. In De Ceder kun je genieten van het therapeutisch zwembad, de lekkere keuken en zonnig terras. Ook aan de allerkleinsten is er gedacht met een speeltuin op maat van uiteenlopende leeftijden.

Het Leeuwenhof in Drongen ligt dichtbij het historisch centrum van Gent en toch midden in de rust van de Vinderhoutse bossen.

In het hartje van de Vlaamse Ardennen, kun je in Ronse terecht in het Prinsenhof. Dit hotel met zorg en revalidatiemogelijkheden biedt dezelfde dienstverlening en aandacht voor kwaliteit als in De Ceder.

WAT kost een herstelverblijf?

Verschillende mutualiteiten bieden een financiële tussenkomst voor een verblijf. De opvangduur is altijd tijdelijk en kan oplopen van enkele dagen tot 6 maand. Op verschillende locaties kunnen we een hotelservice aanbieden die tot 3 sterren gaat.

contact
  • De Ceder, Parijsestraat 34, 9800 Deinze
  • Leeuwenhof, Beekstraat 46A, 9031 Drongen
  • Prinsenhof, Kruisstraat 24 (ingang via Langehaag) 9600 Ronse

Reserveren kan op 09/381 58 85 of via reservatie.deceder@zorgdorpen.be

Kijk ook op www.deceder.be voor meer info