Herstel

Heb je behoefte aan herstel en rust, dan kunnen we een gepast verblijf aanbieden. Bijvoorbeeld wanneer je na een operatie het ziekenhuis moet verlaten maar nog niet onmiddellijk naar huis kan.

Wil je na een ziekte in alle rust herstellen of heb je tijdelijk ondersteuning nodig, dan kunnen we die bieden. Onze tijdelijke verblijven bieden de zekerheid aan jouw familie of omgeving dat je de best mogelijke ondersteuning krijgt wanneer zij even afwezig zijn of genieten van een vakantie.

Je kan alleen of met je partner bij ons verblijven. Alle hulp-en dienstverlening is aanwezig om je verblijf zo aangenaam en optimaal mogelijk te laten verlopen.

ONDERSTEUNING

Wie een verblijf binnen Zorgdorpen boekt, kan beroep doen op een uitgebreid ondersteuningsaanbod. Op elke locatie staan verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesisten, ergo-therapeuten, ortho-agogen, logopedisten en ook pedicure en kapper tot je dienst.

WAAR VIND JE ONZE HERSTELVERBLIJVEN?

In het hartje van de Vlaamse Ardennen, kun je in Ronse terecht in het Prinsenhof. Dit hotel biedt zorg en revalidatiemogelijkheden met dienstverlening en aandacht voor kwaliteit.

WAT kost een herstelverblijf?

Verschillende mutualiteiten bieden een financiële tussenkomst voor een verblijf. De opvangduur is altijd tijdelijk en kan oplopen van enkele dagen tot 6 maand. Op verschillende locaties kunnen we een hotelservice aanbieden die tot 3 sterren gaat.

contact
  • Prinsenhof, Kruisstraat 24 (ingang via Langehaag) 9600 Ronse

Kijk ook op www.prinsenhof-ronse.be voor meer info