Wonen in Het Leenhof – zelfstandig wonen

Het Leenhof bestaat uit 3 duurzame woningen gelegen in een woonwijk middenin de stadskern van Eeklo. Elke woning bestaat uit 8 woonunits van verschillende grootte (studio, 1-slaapkamer of 2 slaapkamers) met tuin of balkon.

In Het Leenhof bieden we woonondersteuning aan personen met een zorgvraag die zo zelfstandig mogelijk willen wonen. Elke woonunit heeft een volledig uitgeruste open keuken en alle nodige sanitaire voorzieningen. Je woont zelfstandig en neemt de touwtjes in handen over je eigen leven.

Op de site is er een woonassistent actief. Deze ondersteuning zal op vaste momenten aanwezig zijn in het gebouw en vormt jouw eerste aanspreekpunt. Bij je aankomst zal de woonassistent samen met jou en eventueel mensen uit je omgeving, een eerste analyse maken van de ondersteuning die je nodig hebt. Daarna zal de woonassistent in samenwerking met jouw netwerk het nodige doen om deze ondersteuning te organiseren.

Het Leenhof ligt op wandelafstand van winkels en horeca. De woningen leunen aan de groene omgeving van Groep Philippus Neri. Op het domein bevinden zich een cafetaria en restaurant. Wijkcentrum De Kring en sportclub Boezjeeren liggen op wandelafstand.

Financiering

In Het Leenhof bieden we woonondersteuning aan personen met een zorgvraag die zo zelfstandig mogelijk willen wonen. Indien gewenst kan de geboden ondersteuning ingekocht worden via het persoonsvolgend budget (PVB). Maar ook zonder PVB ben je welkom.

Aanmelding

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze dienst aanmeldingen op 0491 39 46 62 of via aanmelding@zorgdorpen.be